Gebouwtechnieken

Ontwerp en realisatie van alle technische installaties en systemen van
gebouwen in de tertiaire sector. Referentie in België als service
integrator: alle diensten, één aanspreekpunt.
Contacteer ons

Samenwerking op maat

Openbare ruimtes en privégebouwen moeten vandaag aan tal van voorwaarden voldoen, zowel op het vlak van comfort, communicatie en veiligheid als van energie en technologie. We zetten daarvoor ons team van experts in voor een samenwerking die bij uw project past.

Bij een bouwteam wordt onze technische deskundigheid van bij de opstart van het project betrokken om het volledige ontwerp en de realisatie van de techniek uit te werken. We maken gefundeerde afwegingen over concept, materialen, comfort, timing, kost, energie, techniek en onderhoud en dit zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie.Als privépartner bij

Publiek-Private Samenwerkingen (PPS) engageren we ons voor een langere periode. We ontwerpen, bouwen en/of beheren de technische installaties van het project. Het voordeel van Design, Build & Maintain (DBM) projecten is dat ze sneller kunnen opgeleverd worden. Bovendien gebeurt dit met dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs of bij een betere kwaliteit tegen dezelfde prijs.

Multi-technisch werken betekent: alle nodige technieken beheersen. Concreet voor uw organisatie houdt dat ook in: op vele manieren kunnen samenwerken, en dan vooral op de manier die het beste is voor uw project.

Dirk, BU Directeur Projects

Referenties


Bekijk alle referenties

Ontdek ook onze andere expertises