Multi-technisch dienstverlener

Als multi-technisch specialist leveren we met onze geïntegreerde aanpak best in class technisch ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor tal van organisaties in België.

Geschiedenis

Imtech Belgium maakte tot 2015 deel uit van de internationale Royal Imtech Group met hoofdzetel in Nederland. De Royal Imtech Groep was ontstaan uit de samensmelting van verschillende bedrijven gespecialiseerd in multidisciplinaire technische dienstverlening.

Het bedrijf vierde in 2010 haar 150-jarig bestaan, en was op dat moment wereldwijd actief in 25 landen met meer dan 22.000 werknemers. In augustus 2015 werd Imtech Belgium losgekoppeld van de Nederlandse groep nadat deze laatste het faillissement had aangevraagd.

Imtech Belgium staat volledig los van dit faillissement: vandaar de beslissing om ons los te koppelen van de Nederlandse groep. De familiale Belgische groep Cordeel neemt daarop Imtech Belgium over. Vandaag blijven we onafhankelijk onze activiteiten uitoefenen.

Multi-technisch werken betekent: alle nodige technieken beheersen. Concreet voor uw organisatie houdt dat ook in: op vele manieren kunnen samenwerken, en dan vooral op de manier die het beste is voor uw project.

Dirk, BU Directeur Projects