Multi-technisch dienstverlener

Als multi-technisch specialist leveren we met onze geïntegreerde aanpak best in class technisch ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor tal van organisaties in België.

Kwaliteit

We staan garant voor een uitstekende kwaliteit. Elke medewerker doet er alles aan om te excelleren en onze kwaliteitscoördinatoren binnen elke afdeling streven naar voortdurende verbetering in alles wat we doen.

ISO 9001-kwaliteitsstandaard

Wij hebben kwaliteitsprocedures ontwikkeld voor al onze diensten en zijn hiervoor ISO 9001 gecertificeerd. In onze processen voeren wij systematisch controles uit en sturen onmiddellijk bij.

Vinc-otte-Stickers-CERT-v3-ISO9001-002

Expertise & kennismanagement

Wij investeren in de opleiding en ontwikkeling van al onze medewerkers. We delen best practices. Elke werknemer bij Imtech België is expert in zijn domein.

Certificaten & erkenningen

We beschikken over alle nodige certificaten en erkenningen om onze opdrachten tot een goed einde te brengen. Imtech is een geregistreerd en erkend aannemer in klasse 6: S1, P3 en in klasse 8: S2, S4, P1, P2, D16, D17, D18.

Multi-technisch werken betekent: alle nodige technieken beheersen. Concreet voor uw organisatie houdt dat ook in: op vele manieren kunnen samenwerken, en dan vooral op de manier die het beste is voor uw project.

Dirk, BU Directeur Projects