Technisch vooruit

Werken in multi-technische teams. Het beste materiaal. Knappe koppen met een zee aan ervaring. Ruimte voor jouw ideeën en initiatief. In een dynamische, fijne werksfeer. Dat is werken bij Imtech.


Deprecated: html_entity_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/360cms.be/sites/cms-v4/www.imtech.be/pages/nl/employer.php on line 71

Hoe wij werken

Onze organisatie werkt horizontaal. Iedereen is heel toegankelijk, en deuren staan gewoon open.

Hoewel we een grote onderneming zijn, bestaan we uit lokale, kleinere afdelingen. Die kleine schaal maakt dat er snel wordt beslist en dat je snel feedback krijgt.

Je komt in multi-technische teams terecht. Omdat we in alle technische disciplines voor industrie, gebouwen en onderhoud thuis zijn, leveren we in de praktijk vaak een diverse set diensten. Zo kom je technische collega’s tegen uit andere domeinen.

Dat geeft ons onze eigen drive. Wij kijken graag vooruit, en we zijn graag voor. Waarop je in al die dynamiek zeker kunt terugvallen: een fijne werksfeer, een interessant loon met bijbehorende voordelen, een prima uitrusting en dat bij een Belgische onderneming.