Technisch vooruit

Werken in multi-technische teams. Het beste materiaal. Knappe koppen met een zee aan ervaring. Ruimte voor jouw ideeën en initiatief. In een dynamische, fijne werksfeer. Dat is werken bij Imtech.

Onze rekruteerders

Onze rekruteerders Maaike, Silke en Isabel zijn de eerste Imtech mensen die je zal ontmoeten tijdens je sollicitatie. Al even kennismaken? Dit is wat ze verwachten.

  • Maaike, HR Manager

    “Ik verwacht van een kandidaat dat hij of zij voorbereid is. Begrijp je wat de activiteiten van Imtech zijn? Heb je een goed inzicht in jezelf, en zicht op wat je wil bereiken? Dat werkt in twee richtingen, hoor. Zeg dus zeker ook wat je van ons verwacht, in je job, en in de hele onderneming. Als we het daarover kunnen hebben, kunnen we goed inschatten of we bij elkaar passen.”

  • Silke, Teamleader HR Department

    “Passie voor techniek, motivatie om een lange-termijnrelatie op te bouwen met ons, willen meegroeien, en een trotse ambassadeur voor onze klanten worden. Dat vind ik heel belangrijk. Wat ik verder zoek: oog voor kwaliteit, positieve en dynamische mentaliteit, en flexibel kunnen werken.

Vacatures in de kijker