Zo is werken bij Imtech

Vraag gerust aan onze collega’s hoe het is om te werken bij ons. Ze vertellen hier waarom ze voor Imtech hebben gekozen

  • Bruno, Werkvoorbereider, in dienst bij Imtech sinds 2013:
    "Zin in kwaliteit"

"De zin hier bij Imtech om met een project prima werk te leveren, dat spreekt me enorm aan. De kwaliteit van het werk ligt zeer hoog, en het persoonlijke contact dat ik met onze klanten heb, maakt de opdrachten ook heel leuk.

De helft van mijn tijd breng ik door op de werf, de andere helft op ons kantoor in Wommelgem. Ik onderhoud contacten met de klant en stuur mijn collega’s ter plekke ook bij. Meestal is dat voor grote industriële projecten. Wat betekent dat de lat voor de afwerking erg hoog ligt - logisch, hoor, voor complexe productieprocessen.

Hoe mijn werk er concreet uit ziet? Heel gevarieerd. Planning opmaken, offertes opvolgen, materiaallijsten en bestellingen samenstellen. Dat komt er zeker bij kijken. Ook nog: technische fiches, uitvoerings- en werfdossiers, samen met de vorderingsstaat, die ik moet zien goedgekeurd krijgen. Als er meerwerken moeten worden opgemaakt, doe ik dat ook. Op de werf zelf waak ik mee over kwaliteit, kwantiteit en het rendement. Die veelzijdigheid, en de verantwoordelijkheid, die spreken me enorm aan.”

Multi-technisch werken betekent: alle nodige technieken beheersen. Concreet voor uw organisatie houdt dat ook in: op vele manieren kunnen samenwerken, en dan vooral op de manier die het beste is voor uw project.

Dirk, BU Directeur Projects

Vacatures in de kijker