Zo is werken bij Imtech

Vraag gerust aan onze collega’s hoe het is om te werken bij ons. Ze vertellen hier waarom ze voor Imtech hebben gekozen

  • Frank, Ploegbaas, in dienst bij ons sinds 1986
    “Respectvol, professioneel en direct”

“Hoe we professioneel, direct en heel gericht werken op werven, hoe we daarbij worden begeleid, dat is Imtech Belgium voor mij. Dat maakt dat we elke dag samenwerken met gezond respect voor elkaar.

Ikzelf sta in voor de dagelijkse coördinatie, controle en technische ondersteuning op de werf. Ik ben het aanspreekpunt, en draag de verantwoordelijkheid voor het werk van ons team en dat van de onderaannemers. Kwaliteit, veiligheid en rendement; daar waak ik over. Ik werk ook nauw samen met de projectleider en om mogelijke problemen te voorzien.

Duidelijke instructies geven, werken mee uitvoeren, problemen mee oplossen, dat hoort erbij. En er komt ook een stuk admin bij kijken: werkvergunningen verzamelen, instructies opstellen en die communiceren aan de werfverantwoordelijke. Dat kwaliteit op de eerste plaats komt, maakt het heel fijn werken.”

Multi-technisch werken betekent: alle nodige technieken beheersen. Concreet voor uw organisatie houdt dat ook in: op vele manieren kunnen samenwerken, en dan vooral op de manier die het beste is voor uw project.

Dirk, BU Directeur Projects

Vacatures in de kijker