Zo is werken bij Imtech

Vraag gerust aan onze collega’s hoe het is om te werken bij ons. Ze vertellen hier waarom ze voor Imtech hebben gekozen

  • Giacomo, Calculator, in dienst bij ons sinds 1988
    “Mezelf ontwikkelen en vooruitgaan”

"Als Calculator ben ik verantwoordelijk voor de berekening van de kostprijs van elk dossier. Tot een totale kostprijs komen die zo realistisch en concurrentieel mogelijk is binnen onze markt, dat is mijn taak. En daar komt elke dag heel wat bij kijken, hoor - meer dan je denkt als je het woord ‘calculator’ hoort. Zonder creativiteit kom je er niet.

Het begint bij informatie bundelen; aan de nodige documenten geraken die moeten worden ingediend, zoals lastenboeken en plannen, om tot een precies beeld te komen van wat de klant wil.

Leveranciers en onderaannemers moet ik ook contacteren, maar ik moet voldoende concurrentie inbouwen zonder de kwaliteitsvoorschriften uit het oog te verliezen. Ook essentieel: creativiteit stimuleren in onze zoektocht naar suggesties en alternatieve oplossingen.

De finale offerte maak ik samen op met ons secretariaat, en ik zorg er mee voor dat ons dossier juist én op tijd bij onze klant geraakt. Als er commerciële onderhandelingen gepland zijn, dan ben ik daar soms ook bij, net als wanneer het contract uiteindelijk wordt opgemaakt. Om ons uiteindelijke doel te bereiken, heb je dus heel wat verbeeldingskracht nodig.”

Wij hebben de middelen en vaardigheden om een antwoord te bieden op alle uitdagingen van zowel de private als publieke markt.

Patrice, General Manager Buildings Naninne

Vacatures in de kijker